Gerrit ter Hoek

Ter Hoek (Algemeen directeur)

  • Nieuwe Project

In het verleden kwamen nieuwe medewerkers vaak als leerling binnen, leerden al werkend onze technieken en groeiden met deze kennis door.

Lees meer

Ter Hoek

Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V., opgericht in 1990 door Gerrit Ter Hoek is in bijna 30 jaar uitgegroeid tot dè specialist in Vonkerosie. Een nuchter “hands on” Twents familiebedrijf, waar wij met 30 medewerkers samenwerken aan onze torenhoge ambitie om “de partner in de hightech industrie en de beste werkgever” te worden.

Ambitie

Met hartstocht, meesterschap en ongekende precisie richten wij onze organisatie passend in en werken wij als Team Ter Hoek samen aan grensverleggende technologische vraagstukken en realiseren wij de bijbehorende oplossingen. In onze ambitie ligt ook de boodschap besloten dat wij als team eindeloos blijven leren en ontwikkelen.

Onze grote vraag hierbij is:

Hoe pakken wij dit aan? Hoe behouden wij, werkend in een niche markt in de verspanende industrie, onze zeer specifieke kennis en ervaring voor nieuwe collega’s, innovatie en de volgende generatie? Welke kennis kunnen wij delen en met wie?

Cruciaal voor onze toekomst

In het verleden kwamen nieuwe medewerkers vaak als leerling binnen, leerden al werkend onze technieken en groeiden met deze kennis door. Nu beginnen nieuwe medewerkers met een opleiding als bijv. engineer of werktuigbouwkunde. Die kennis hebben wij nodig! Maar zij missen de specifieke vakkennis en wij ervaren in de praktijk dat het lastig is om deze kennis goed over te brengen. Dit heeft ons ervan doordrongen dat kennis borgen en overdragen cruciaal is voor onze toekomst. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het Knowledgde Sharing Centre dat bedrijven zoals Ter Hoek helpt in het in de praktijk uitvoeren van kennisborging en deling.

Met als doel:

De specifieke kennis en kunde van onze medewerkers systematisch vast te leggen, te borgen en intern weg te leren ten behoeve van onze huidige en toekomstige medewerkers. Algemene expertise kunnen wij, via het Knowledge Sharing Centre delen met anderen. Met deze samenwerking kunnen wij ontwikkelingen en innovaties versnellen. Hierbij bepalen wij zelf wat ons IP is en wat wij kunnen delen. Vinden en gevonden worden, halen en brengen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail bericht.

info@kennisborgenendelen.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×