John Blankendaal

Brainport Industries (Manager Director)

  • Kom kijken in de Fabriek van de toekomst

De faciliteiten worden gerealiseerd op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven.

Lees meer

Slimme industrie

Slimme productiefaciliteiten ontwikkelen -gebruikmakend van én toegespitst op de nieuwste technologieën- en dit toegankelijk maken voor de gehele sector, om zo een versnelde overgang naar een ‘slimme industrie’ te realiseren en de keten te verkorten. Door samen sneller producten en productieprocessen te realiseren ontstaat een lager kostenniveau, een hogere kwaliteit van het product en bovenal een snellere time to market waardoor het ecosysteem op meerdere fronten concurrerender wordt.
Dit wordt gezamenlijk gerealiseerd op de Brainport Industries Campus (BIC) in de Fabriek van de Toekomst.

De fabriek van de toekomst

De fabriek van de toekomst richt zich op pré-competitieve samenwerking en verbetering van productieprocessen. De innovaties zijn gericht op de thema’s robottechnieken, informatie-uitwisseling, multi-materiaal 3D printen, industrieel metaalprinten, software, opleidingen en logistiek. De faciliteiten worden gerealiseerd op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Door ontwikkeling en productie samen te brengen op één plek, wordt de keten verkort en kan er een voorsprong worden gerealiseerd. Dit zal leiden tot snellere technologische ontwikkelingen, een grote aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers en bedrijven, en internationale (h)erkenning en imagoversterking.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail bericht.

info@kennisborgenendelen.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×