Over ons

Lees meer +

Wie zijn wij

Koninklijke metaalunie, Van Hoof Groep, Craft-Education en het KSC hebben samen opgetrokken als projectgroep. Daarlangs was er een klankbordgroep samengesteld om de uitkomsten te kunnen spiegelen.

Arno Sprengers

KSC / ASML

Anke Meuffels

Koninklijke Metaalunie

Roy van Bussel

Craft-Education

Nicol van Hoof

Van Eijk Transmissie

Klankbordgroep

Roy van Bussel Craft-Education

Dit project is een geweldig project. Van start idee naar concrete uitvoering en alles wat er tussen zit is een mooie ervaring. De visie rondom het delen van kennis binnen van Eijk transmissie heeft enorm bijgedragen in de uitvoer van dit project. Daarnaast is het een genot om te werken met experts die goed weten hoe het vak in elkaar zit. Niet alleen vanuit de techniek kant (van Eijk transmissie), maar ook binnen de onderwijskundige kant vanuit CRAFT Education. Samenwerken tussen techniek en het maken onderwijs is het leukste om te doen.

Het project was niet tot stand gekomen als zowel  Arno Sprengers (KSC) als Anke Meufels (Metaalunie) gelooft hadden in dit concept. Samen werkt, dat blijkt wel weer.

Geloven in de voordelen van samenwerken

Een groep welwillende mensen die de techniek binnen de regio en erbuiten willen versterken doormiddels van kennis borgen en delen.

Onze ervaring: Als je de meerwaarde van kennisborgen hebt gezien gaat kennisdelen vanzelf geboren worden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het formulier of stuur ons een e-mail bericht.

info@kennisborgenendelen.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×